Login | FAQs | About UTHM Portal
Home arrow News Archive arrow FKEE agih bantuan kepada pelajar dan ibu tunggal
FKEE agih bantuan kepada pelajar dan ibu tunggal Print E-mail
Hear this article
sumbangan-uthm-kepada-pelajar-dan-ibu-tunggal.png

1 Julai, Batu Pahat – Fakulti Kejuruteraan Elektrik dan Elektronik (FKEE) 2015, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) telah mengagihkan sumbangan berupa barangan keperluan dan wang tunai berjumlah RM4000 kepada 35 orang pelajar FKEE dan 10 orang ibu tunggal sekitar Parit Raja, Batu Pahat.

Pengagihan sumbangan tersebut dilakukan semasa berlangsungnya Majlis Iftar Perdana anjuran FKEE bertempat di Dewan Al-Farabi, Pusat Islam UTHM pada 1 Julai lalu. 

Majlis Iftar Perdana ini merupakan acara tahunan fakulti, bertujuan untuk merapatkan ukhwah dalam kalangan staf akademik dan bukan akademik fakulti. Turut hadir, Dr Rosli Omar, Timbalan Dekan Akademik dan Antarabangsa (TDAA), Dr Rozlan Alias, Timbalan Dekan Hal Ehwal Pelajar (TDHEP) dan pengarah program, Dr Jiwa Abdullah.

Majlis diselitkan dengan sesi tazkirah Ramadan yang disampaikan oleh Ir PM Dr Babul Salam bin KSM Kader Ibrahim diikuti dengan solat Maghrib, Isyak dan sunat Terawih secra berjemaah bagi merebut ganjaran pahala dan keberkatan di bulan yang mulia ini.
 
sumbangan-uthm-kepada-ibu-tunggal.png 

Last Updated ( Rabu, 08 Julai 2015 )
 
logo-25-tahun-menegak_95.jpg
Technically Above The Rest
W3C Disability Access Decrease Font Size Increase Font Size
default purple colour blue colour green colour
© Universiti Tun Hussein Onn Malaysia 2009. All Rights Reserved.

This website is bound by the Legal Disclaimer, Privacy Policy, Security Policy and Copyright Notice mentioned.

This website is best viewed using Internet Explorer with Compatibility Viewed activated and Mozilla Firefox with screen resolution of 1024x768.