Login | FAQs | About UTHM Portal
Home arrow News Archive arrow Kumpulan Q-PPD dan Lib xii raih emas di Konvensyen Team Excellence Wilayah Utara
Kumpulan Q-PPD dan Lib xii raih emas di Konvensyen Team Excellence Wilayah Utara Print E-mail
Hear this article

qpd1UTHM.png
            Kumpulan Q-PPD, Pusat Pengajian Diploma

 UTHM libr.png

         Kumpulan Lib xii, Perpustakaan Tunku Tun Aminah

Kumpulan Q-PPD dari Pusat Pengajian Diploma dan Kumpulan Lib xii dari Perpustakaan Tunku Tun Aminah, Universiti Tun Hussein Onn Malaysia (UTHM) mendapat penarafan Emas dalam Konvensyen Team Excellence Wilayah Utara 2015 yang diadakan pada 19-20 Ogos lalu bertempat di Bayview Hotel, Langkawi.

Konvensyen yang dianjurkan oleh Perbadanan Produktiviti Malaysia (MPC) ini merupakan platform dalam memberi pengiktirafan yang sewajarnya kepada semua kumpulan yang telah menghasilkan inovasi yang cemerlang di organisasi mereka dalam konteks penjanaan nilai serta penjimatan kos organisasi.

Sebanyak 58 buah kumpulan dari agensi awam dan swasta yang telah menyertai konvensyen ini. Kumpulan Q-PPD diketuai oleh Eddy Irwan Shah Saadon dan ahli-ahlinya iaitu Rafizah Mohd Hanifa, Mohd Sabani Hj. Mohd, Rozainita Rosley, Mohd Faizal Ismail, Ida Aryanie Baharuddin, Nor Faezah Adan, Misbahul Muneer dan Rusnani Saji.
  
Manakala Kumpulan Lib xii pula diketuai oleh Ahmad Faisal Ishak dan ahlinya adalah Mohd Shazarul Hafiz Mohd Noh, Mohd Nasir Ibrahim, Mohd Iqbal Zainal Abidin, Abdul Razak Bachok, Mohd Zulkhibri Rahmat, Nurhayati Ali dan Nor Azuwan Ab Rahman. Manakala Fasilitator bagi kumpulan Q-PPD adalah Haji Suhaimi Makminin dan Mohd Noor Hasman Mohd Tumari pula fasilitator bagi kumpulan Lib iix.

Penyertaan UTHM dalam konvensyen ini diharap mampu untuk menyumbang kepada keberkesanan menyelesaikan masalah di tempat kerja melalui penghasilan inovasi yang mampu memenuhi keperluan pelanggan, peningkatan dalam produk dan perkhidmatan sedia ada untuk tujuan menjimatkan masa, kos serta memudahkan proses kerja.

 
logo-25-tahun-menegak_95.jpg
Technically Above The Rest
W3C Disability Access Decrease Font Size Increase Font Size
default purple colour blue colour green colour
© Universiti Tun Hussein Onn Malaysia 2009. All Rights Reserved.

This website is bound by the Legal Disclaimer, Privacy Policy, Security Policy and Copyright Notice mentioned.

This website is best viewed using Internet Explorer with Compatibility Viewed activated and Mozilla Firefox with screen resolution of 1024x768.